vrijdag 3 juli 2009

Freak....

Ok..ik weet dat vrouwen de reputatie hebben nogal snel clingy en veeleisend te worden. (Heb ik eerder over geschreven). Vrouwen worden volgens de regel sneller verliefd en willen sneller handje vast- kusjes in het openbaar- ouders ontmoeten. Nou heb ik geleerd dat er ook mannen zijn die zich schuldig maken aan dit, en nog veel erger.

Mijn lieve huisgenootje A.V. doet niet aan relaties en al helemaal niet aan verliefdheid. Bewuste keuze. Voor de meeste mannen dus een droomwijf. Ongeveer een half jaar geleden ontstond er wat heen en weer geflirt tussen A.V. en R. Hij werkt op de Hogeschool en leek een leuke jongen. Er werd gezoend en gelogeerd. A.V. heeft de vaste routine om haar veroveringen eerst mee in bad te nemen met een wijntje. Zo belandde ook R in ons fijne grote bad. Gesekst werd er echter niet. (bepaalde tijd van de maand). Dus een leuke nacht met gebadder, gezoen en hier en daar wat anders. Niet bepaald baanbrekend zou je denken.

R echter bleef A.V. maar vertellen dat hij nog nooit zo’n vrouw had ontmoet. Eentje die hem zomaar mee in bad nam (doen we al eeuwen hoor R) en hij was hoteldebotel. A.V. moest hier niets van weten en het bleef bij die ene nacht. Binnen no-time echter schilderde hij mijn lieve huisgenoot af als een actrice, hoer, vuile spelletjesspeler en hartenbreker. Agut…

We zijn een half jaar verder, A.V. heeft inmiddels een vaste scharrel en R ligt lang in het verleden. Een aantal weekenden geleden echter kwam zij R tegen in de stad. Een publiekelijke ruzie volgde. Ze had spelletjes gespeeld en was een actrice. Een half jaar later dus, zit R nog steeds met die badsessie in zijn hoofd. In mijn ogen al een tikje overdreven en naar het enge toe….

Maar nu wordt het pas echt vervelend. R doet aan graffiti en de volgende ochtend was onze complete voordeur (inclusief muren ernaast, grond ervoor, deurknop, ramen, brievenbus en deurknop) zilver. Zilver…..Nou moet dit blijkbaar een soort dreigement, ik haat je, vuil wijf, don’t mess with me voorstellen. Wij werden er geen van allen bang van R. Maar zielig is het wel.

Om zeker te weten dat het R was stuurde A.V. hem een sms met slechts de tekst “waarom geen goud?” Je raad het al. Drie dagen later stonden er niet alleen gouden hartjes op de deur, ervoor stond een levensgrote puzzel van Willem Alexander en Maxima, compleet versiert met gouden hartjes. Een dag later volgde de sms “de meeste mensen sturen een bedankje als ze een kado krijgen”.

Ik schrijf deze blog nu om het bijna hilarische verhaal te delen, maar ook met een boodschap aan R.
Lieve R….als eerste wil ik zeggen, “Get over it!”. Als tweede een tip. Wil je iemand straffen of bedreigen? Schrijf een enge brief en steek hem met een mes in de voordeur. Jouw glitterende kunsten zeggen tegen ons alleen “dit is een meisjeshuis waar zes babes wonen met gouden hartjes”. A.V. ligt er echt niet wakker van, en jij gaat niet bepaald de boeken in als die kerel die je maar beter te vriend kunt houden….Erg zielig. Niet meer doen.

2 opmerkingen:

 1. hahaha arme jongen! toch wel de smaakvolste stalker allertijden! 'waarom geen goud?!' respect voor die quote!! had het zelf niet beter kunnnen doen. look out for the silver door!!

  Lola je bent geweldig!

  xxx

  ps. nu zonder meeleesmoeder.. hoewel dit verhaal nu heel wat minder in de lijn van -nooit meer aankijken- ligt.. too bad ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. hahahahahahahahh R. is echt te zielig voor worden... maarja A.V. kan er ook niks aan doen dat badderen met haar zo ge-wel-dig is...

  BeantwoordenVerwijderen