dinsdag 30 juni 2009

My pleasure

Dit weekend is mij iets overkomen wat je normaal alleen in films ziet gebeuren…(ik klaag niet!)

Mijn zaterdagavond begon uiterst vervelend. Ik had een zakelijk diner wat volgens de andere partij helemaal niet als zakelijk bedoeld was. Des te vrolijker werd ik toen ik verderop ‘N’ zag staan. N werkt in de sportschool waar ik train en is zo mooi dat zelfs ik er stil van word….
Ik stapte op hem en zijn vriend ‘J’ af en stelde beide beleefd voor aan mijn ‘zakenrelatie’. Het gesprek met N begon al op flirterige basis en ik zag het helemaal zitten.
Toen de zakenrelatie het zat werd ben ik met hem naar de taxi gelopen. Drie kwartier discussie op straat over het feit dat ik de situatie ongepast vond (ik spaar jullie het laaaange verhaal) en een ongemakkelijk afscheid. Ik voelde me zo genaaid dat ik besloot terug te gaan naar mijn mooie sportschoolmannen in de kroeg.

Ze boden aan om me thuis te brengen op de fiets en eenmaal thuis hebben we boven nog even verder gekletst. J lag op mijn bed, ik zat op het voeteneinde en N stond in de deuropening. Een paar minuten later stonden N en ik te zoenen aan het voeteneind. Ontzettend opgewonden en blij aan de ene kant en ongemakkelijk vanwege toekijkende J aan de andere kant belandde ik in een voor mij nieuwe situatie. Voor ik er erg in had begon J mijn rug te kussen en stond ik tussen twee heerlijke mannen alle controle uit handen te geven. Zonder dat ik nog ergens aan kon denken en voor ik het besefte lag ik op bed me compleet over te geven aan twee six-packs met prachtige hoofden erboven.

Even schoot er een angstgevoel door me heen. Ik heb dit nog nooit eerder gedaan, en hoe dol ik ook ben op mannen en hun gereedschap, ik weet niet of ik er twee tegelijk aankan. Het verbazingwekkende aan de situatie echter, is dat geen van de mannen de intentie had dan ook maar iets terug te verlangen. Ja mensen, mijn plezier was het enige dat telde. Beide met hun broek nog aan zorgden ze ervoor dat ik niets tekort kwam. Ongeveer drie kwartier en twee hoogtepunten later wensten ze me een fijne nacht, kreeg ik van beide een kus en verlieten ze mijn huis.

Vol ongeloof en buiten adem lag ik op mijn bed. Nu kun je denken, deze mannen doen dit wekelijks of waren zo dronken dat ze het niet beseften. Het leuke was dat het voor beiden een eerste keer was en dat ze zelf ook niet zo goed beseften hoe we in die situatie belandden. It just happenend. Alleen alcohol was het ook niet, want nu, drie dagen later, heb ik nog steeds leuk sms contact met N. (Die ik ook alsnog een nachtje alleen in mijn bed wil hebben).

Waar het precies vandaan kwam en hoe het gebeurde, ik heb geen flauw idee. Maar dames, als ik twee bloedmooie mannen (tegelijkertijd) mijn bed in krijg zonder er ook maar iets voor te hoeven doen, dan lijkt het me duidelijk dat wij vrouwen toch wel alles voor elkaar kunnen krijgen.

Succes aan alle mannen die mij in de toekomst in hun eentje tevreden willen houden. Ik word met de dag verwender. Life is good….

3 opmerkingen:

  1. hahahaha en ik heb dit net zitten lezen met mn moeder! eerst foto's van je laten zien "ja mama je hebt haar ontmoet" moeten beiden erg lachen ik misschien iets meer boerderig met een kiespijn maargoed.. hahahah "ze schrijft erg leuk"

    BeantwoordenVerwijderen