woensdag 15 september 2010

Lola returns

Het is een tijdje stil geweest. Niet in mijn liefdesleven, maar wel op mijn blog. Bij deze mijn excuses. De enige uitleg die ik jullie kan geven is dat het allemaal zo ingewikkeld werd dat ik de woorden niet kon vinden. Ik kreeg alle drama in mijn hoofd al niet op een rijtje, laat staan op papier.

But Lola is back! Niet dat het nu allemaal niet ingewikkeld is, maar ik ga het toch proberen.

Jullie uitleggen wat er in de afgelopen zes maanden is gebeurd is niet te doen, maar ik zal proberen een korte update te geven om mijn lezers niet compleet in de war achter te laten.

Mijn laatste verhaal betrof de lover met zijn ‘beroemde’ vriendin. Helaas moet ik bekennen dat het na die column (of dus de Story) niet afgelopen was. Één van de redenen dat ik het schrijven even niet meer aankon. Naïef, stom, onethisch (once again) en pijnlijk. Maar ik heb ervan geleerd. De laatste keer dat meneer Story mij belde heb ik, tot twee keer toe, niet opgenomen. Klaar, basta, finito.

In de tussentijd heeft ‘the night we are never to mention again’ zich wederom herhaalt, is mijn V.I.P lover geëmigreerd en heb ik publiekelijk gehuild. Ja mensen, in een half jaar tijd heeft Lola zowaar gevoelens gecreëerd.

Maar niet gevreesd. Ik ben ook in dronken staat met iemand in bed beland terwijl een derde in de kamer ernaast verbleef, ik ben meegegaan naar een hotel met een bezette man, en ik heb een nieuwe danser opgepikt. Dus ik ben nog steeds dezelfde Lola.

Alle details van mijn afgelopen half jaar ga ik jullie besparen. We beginnen gewoon lekker bij de zomer 2010.

Op dit moment zijn er twee mannen in mijn leven. (hij die mij aan het huilen heeft gemaakt, en de nieuwe danser). Laat ik jullie dus eerst een idee geven van wie dit zijn.

Enjoy!

1 opmerking:

  1. Yeah!! Lola is back! Dit maal met gevoelens zowaar :) Excited!!

    BeantwoordenVerwijderen