zondag 24 januari 2010

Superman

Twee weken geleden ging ik een avondje uit met de girls. Geen mannen, gewoon lekker dansen en Martini drinken..Juist….

Tot Superman ineens binnen kwam lopen. En dan bedoel ik het type Clark Kent voordat het pak aangaat. Absoluut één van de mooiste mannen ooit gespot op deze aardbol. Nog voor ik iets gezegd had kreeg ik al een “Don’t you dare, this one is mine!” van vriendin C.K. Superman had echter met zijn 1 meter 88 alleen oog voor Lola.

Deze 29-jarige ex-militair bleek voor de verandering eens geen danser. En geen Surinamer (nou ja, deels dan). Blank, met alle goede features van het exotische. Na de hele avond leuk gekletst te hebben pakte hij het afscheid iets anders aan dan de meeste mannen. En I like anders. “Ik ga je niet bellen of sms’en, maar dinsdagochtend ben ik om 11 uur bij de Coffee Company, als je er niet bent val ik je nooit meer lastig. Maar ik zou komen want ze hebben verdomd goede cheesecake”.

Kijk, en daar hou ik nou van. Leuk of niet, ik zou sowieso gaan.
En dat deed ik dus.

Het is lang geleden dat ik een echte date heb gehad, laat staan een in de ochtend. Maar ik moet zeggen, het viel niet tegen. De date duurde tot maar liefst half drie, en we weten nu zo’n beetje alles van elkaar. Superman vindt Lola helemaal geweldig. Zelf twijfel ik nog een beetje of ik deze man nou daadwerkelijk leuk vind, of alleen zo ongelooflijk mooi dat ik gewoon niet meer weet hoe ik moet functioneren.

Nu denken jullie allemaal, Lola, het is je gelukt, je hebt een normale, vrijgezelle, in Nederland wonende man gevonden.
Nee natuurlijk niet, er zit uiteraard een addertje onder het gras, want Lola maakt het zichzelf niet graag makkelijk..

Nou, hier komt ie;
Superman heeft twee dochtertjes.

Ouch….

Lola en kids is niet zo’n goede combi kan ik jullie vertellen. Ze mogen mij niet en ik hen niet.
Dus, ik houd jullie wederom op de hoogte.

4 opmerkingen:

 1. haha het zit je ook niet mee he...
  of zit het je wel mee en ben je gewoon kieskeurig?
  again ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. die afsluiting (shit copy paste werkt niet!) is echt ge-wel-dig.. wat een goede zin! precies netjes, niet opdringerig gewoon tof met humor en cheesecake involved? i like it!

  maarja.. dochtertjes (en dan ook nog eens meervoud) is inderdaad wel even slikken.. geef het tijd en weeg het op elkaar af zou ik zeggen. (dochtertjes.. cheesecakequote tot half 3.. dochtertjes.. cheesecakequote..) succes!

  xx S

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Whatever: he sounds perfect, leuk om mee te kletsen,'cheesecake mee te eten' en ondertussen je oogjes bij open te houden voor iets dat nóg lekkerder is. Dan cheesecake. Kinderen? Don't want to hear a thing about those little basterds, that's his problem.
  Kisses!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. hahahahahaha a.v.: jij kan het weten he?! mannen en kids, zucht!

  BeantwoordenVerwijderen