maandag 11 januari 2010

Another Martini please..

Vorige week donderdag stond er een wilde avond op de agenda met mijn lieve vriendinnetje Betty. Little black dresses, high heels, champagne en de nieuwste hippe tent van Amsterdam. Toen ik van de zomer in de desbetreffende tent was scoorde ik het telefoonnummer van de ontzettend knappe barman/danser (hoe kan het ook anders…).

Dus op deze wilde avond leek me een smsje wel gepast. “Als ik vanavond naar ….ga, kom ik daar dan een leuke barman tegen?” Dolenthousiast dat ik na al die maanden nog eens aan hem dacht voorzag deze fijne barman ons de hele avond van glaasjes bubbels en martini. Om een uur of 2 gingen we met zijn allen naar de meest foute tent om over te gaan op de goedkope bubbels.

Betty had haar match al gevonden en stond al zoenend naast ons op de dansvloer. Of het nou de alcohol was of de pure aantrekkingskracht, ik weet het niet. Maar mijn barman en ik vergaten even de hele wereld om ons heen en raakten al dansend in een soort trance. Ok, waarschijnlijk was het toch de alcohol..

Later besloten we een afterparty te houden bij de match van Betty thuis. Voor we het wisten gingen de handen van Betty en aanhang alle kanten op en besloten mijn dansende barman en ik naar de slaapkamer te gaan. Vanaf hier is het in mijn hoofd een soort goedkope film. Begrijp me niet verkeerd, deze man is ontzettend leuk, er zit ook zeker nog wel een vervolg aan, maar deze avond was toch niet helemaal des Lola’s.

Voor ik het wist lag mijn jurkje op de grond en mijn barman bovenop me. Nou is dit feit op zich niet verkeerd, geloof me. Maar ik, goede vriendin als ik ben, maakte me maar druk om Betty. Zij is wat preutser dan ik en misschien voelt ze zich ongemakkelijk. Om mij ervan te overtuigen dat ik me beter met hem bezig kan houden dan met haar wees mijn mooie man mij op datgene wat er in de woonkamer afspeelde. Toen ik de deur op een kier hield bevond mijn zicht zich full frontal in de preutsheid van Betty zelf.

Aangezien Lola natuurlijk niet kan achterblijven richtte ik vanaf dat moment al mijn aandacht op mijn vangst. Nou weet ik niet wat het is met dansende Surinamers, maar ik raad het iedereen aan.

Ik moet toegeven dat ik nog steeds stiekem met mijn hoofd bij M.B. zit, maar hey, een beetje afleiding is nooit weg.

Keep you posted!

6 opmerkingen:

 1. Hahahaha, Lola, je bent geniaal! Ik zeg: snel weer zo'n avondje bubbels (maar dan wel de goede!!)...
  Maar waar ik sinds donderdag eigenlijk nog mee zit: waarom kreeg jij de slaapkamer en ik niet?

  BeantwoordenVerwijderen
 2. swan: je bent geweldig! heb kapot gelachen om je opmerking...
  Maar lola, oh oh oh... wat ben je toch erg! heerlijk om te lezen wat jij allemaal doet! hahaha

  enne.. go betty go betty

  BeantwoordenVerwijderen
 3. wo betty! ik heb duidelijk nog een verhaal te goed! en Lola, bubbles en barmannen he.. tja.. toch goed om te weten dat de avondg eslaagd was.. ik zeg: snel een avond met net wat meer LBD's en meer bubbles en meer gegadigden. geloof dat imke ook wel enthousiast is..

  BeantwoordenVerwijderen