maandag 28 december 2009

Unexpected

Dat mijn leven soms raar loopt weet ik. Dat er altijd dingen op mijn pad komen op de meest onverwachte momenten ook.
Dat ik mijn celebrity lover iets leuker vind dan de bedoeling is zag ik niet aankomen. Geef de koude winterdagen de schuld, maar Lola begint soft te worden. Nu ben ik allang bekend met het fenomeen ‘we hebben maar zo kort dus we maken er het meeste van’. Ik weet van te voren dat je dingen met die instelling tien keer zo intens maakt. Elkaar iedere dag spreken en hele nachten en dagen samen in bed doorbrengen is niet bevorderlijk voor de vrije single status. Ik weet het.

De afgelopen weken maak ik me dan ook een beetje zorgen om mezelf. Met de eenzame kerstavonden wees ik zelfs een aantrekkelijk aanbod van mijn favoriete sportschoolman af. Maanden wacht ik al op een date met deze mooie man, maar wanneer het moment daar was voelde het ineens verkeerd om twee nachten later met een ander in bed te liggen.

Vandaag heeft een oude bekende mij gelukkig (en geheel onverwacht) even afleiding bezorgd. Mijn lieve kleine man wie de aanzet heeft gegeven tot het schrijven van al deze columns had ineens tijd om af te spreken. (Ja, ik had hem zowaar daadwerkelijk nodig voor iets zakelijks). Nou heb ik genoeg zelfkennis om te weten dat ik 1) een enorm zwak voor deze kleine man heb, en 2) wij nog nooit ‘zakelijk’ met elkaar om zijn gegaan. Dus voor de zekerheid werden de benen vanmorgen geschoren. Niet dat ik iets ging doen….

Ik was nog geen vijf minuten binnen of meneer beschuldigde me alweer van die stoute ogen die ik blijkbaar opzet. Verzetten had op dat moment geen zin meer. En in alle eerlijkheid, de wil tot verzet was er evenmin. Nou is het fijne aan deze man (die ondanks zijn lengte een echte ‘soldier’ is. Wist je zelf allang toch?) dat er altijd een ongedwongen, fijne sfeer tussen ons hangt. Het is altijd leuk, prettig en gezellig. Dus via deze column bedank ik de kleine (en grote) mannen in deze wereld die geen drama met zich meebrengen. Ons een goed gevoel geven en gewoon heel leuk zijn.

Dus voor al mijn lezeressen die nog niet in het bezit zijn van een dramavrije, gezellige, ongedwongen man in hun adressenlijst; go get one!

Thanks shorty ;)

8 opmerkingen:

 1. Yoohooo, Lolly-pop is back!!

  Inhoudelijk: Het is waar, mannen brengen alle drama in onze perfecte leventjes. Sinds sommige van mijn vriendinnen een vriend hebben...... grmbl.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. If you got a ongedwongen man put your hands up, if you got a pet-cat put your hands up

  _ got carried away, excusez moi

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Waar kan ik die adressenlijst afhalen?

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Waar? Because you can't swing a Fendi purse without knocking over 10 losers? Where did al the great men go? Zoektocht geopend. Lekker verhaal schat, told you dat ik het zou lezen?

  BeantwoordenVerwijderen
 5. haha ik doe mijn best! en mocht dit failen, dan vraag ik aan betty wel wat ze met die lijst gedaan heeft die ze inmiddels afgehaald zal hebben.. xxx s

  BeantwoordenVerwijderen
 6. omg... gister gelezen nu pas bijgekomen...
  je bent me er eentje lola...
  maarja je bent jong, fab dus why not?

  In midgetworld we are proud!

  enne Lola, ik lees altijd you know. trouwe fan!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Heerlijk verhaal weer, Lo!

  Ik vind wel dat de BN-er weer aan de beurt is hoor! Die kabouters komen later wel weer!

  HUP! (hihi)

  BeantwoordenVerwijderen