dinsdag 24 november 2009

V.I.P. Lover

Het afgelopen weekend is me weer eens zo iets waanzinnigs overkomen. Zoiets waarvan mensen steeds vragen, “hoe krijg je het toch voor elkaar Lola?”, en waarvan ik het mezelf ook af begin te vragen. Deze keer zit ik zelfs al vier dagen aan deze column omdat ik simpelweg niet weet waar ik moet beginnen. Misschien moet het ook maar een serie worden..

Voor de hoofdpersoon in dit verhaal heb ik absoluut niets hoeven doen. Hij werd in mijn schoot geworpen. Nou noem ik hem even M.B. De letters konden niet minder met zijn eigen naam te maken hebben, maar we hebben het hier over een echte bekende Nederlander. Jawel, iemand die bekend is van tv en die je maar op google in hoeft te typen en je hebt leesmateriaal voor een week. Helaas voor jullie vind je met M.B. vrees ik vrij weinig. Zelfs Lola moet af en toe discreet zijn.

Het begon allemaal vorige week zondag. Ik had net gesport en zag er dus niet uit. Rood bezweet hoofd, mascara op mijn kin en grote joggingbroek. Meneer celebrity komt binnen lopen. Op dat moment kon ik alleen maar denken, nee he…nu even niet. Ik was moe, zag er niet uit en was chagrijnig. Totaal geen zin in zo’n arrogante meneer die even tof komt lopen doen. Totale negeerbehandeling van mijn kant dus. Tsja, dat werkt blijkbaar, want dat is onze BN’er niet gewend natuurlijk.

Terwijl hij zijn ding aan het doen was kon hij het niet laten mij steeds in het gesprek te betrekken en een vragenvuur op me af te steken. “Hoe oud ben je? Hoe lang kom je hier al? Wat doe je? Etc”. Op een gegeven moment vroeg ik me toch even af of hij nou met me aan het flirten was. Nee, lijkt me sterk. Tot er ineens een recht voor zijn rape “Heb je een vriend?Nee?Waarom niet?” uitkwam. Ok, duidelijk flirten. Zelfs op dit punt dacht ik nog, jongen, ik ben niet in de mood. Laat me met rust.

Op het einde van de avond wilde ik vetrekken en zei nonchalant “ik spreek je vast nog wel, doei”. M.B. kwam me achterna om zijn nummer te geven. Echt, hoe krijg ik het voor elkaar.. “Sms me vanavond”. Ok, zo gezegd zo gedaan. Goed, een aantal dagen intensief sms-contact en een aantal telefoon gesprekken later stond dan eindelijk de date. Donderdagavond.
Nou moet ik aan de date zelf een hele nieuwe column wijden. Ik geef vast een tipje van de sluier; hij duurde tot vier uur de volgende dag…

2 opmerkingen:

  1. i'm intrigued...

    xx Sophisticated

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Lola! Je hebt een typo gemaakt! Oioioi. Of komt het omdat al die zwarte pietjes alsmaar achter je aanlopen in deze hemelse, superknusse sinterperiode? "Besweet" klinkt misschien wel wat sexier dan "bezweet", maar het is toch echt incorrect taalgebruik.
    Ik ben trouwens wel een beetje jaloers hoor...

    BeantwoordenVerwijderen