zondag 25 oktober 2009

Highly Offensive

Kijk, dat je je als man een keer gruwelijk vergist hebt in iemand is lullig. Ik snap het, het voelt rot als je met een mooie vrouw in bed belandt en de mooie vrouw blijkt een man te zijn. Dat je daar een trauma aan over houdt begrijp ik ook. Dat je mij daarmee lastig moet vallen begrijp ik dan weer niet..

Bovenstaande is de enige denkbare reden voor wat mij is overkomen. Samen met een vriendin bevond ik mij in een wereldstad. Nieuwe outfit (lees: kort, kort strak jurkje met belachelijk hoge hakken) en op naar een club. Met een cocktail in mijn hand voelde ik mij helemaal des Lola’s; fabulous. Tot een zekere Braziliaan met de naam Sergio na veel te lange staarsessies (van zijn kant) eindelijk op me afstapte. “You are beautiful, can I buy you a drink, I love your dress, bla bla bla”. Tot hier niet zoveel nieuws.

Ik quote deze Sergio even verder voor jullie leesvermaak. “I have to ask you something really personal, but promise you won’t get offended”. Kijk, het is 2009, ik heb voldoende levenservaring om niet snel meer ergens van op te kijken. Ik verwachtte op dit punt misschien een “would you have sex with me?, Have you ever had a brazillian wax? Are your boobs real?” Dit alles zou ik kunnen hebben. Maar de vraag die volgde had Lola toch even sprakeloos. Klaar? Komt’ie

“Are you a man?”

Nou noemen ze me niet voor niets ‘Lola LongLegs’. Lange benen = Lange vrouw. Maar ik vertel je, als je daar staat met je decolleté tot je navel, je Applebottom jurkje wat je Applebottom flink naar buiten brengt en je stiletto’s, dan voel je je toch flink lullig.

Toen de man in kwestie dit doorhad volgde de vloedgolf met liefdesverklaringen. Hoe mooi ik wel niet was en hoe sexy en of ik dan (als ik geen man was) met hem mee naar huis wilde.

Ik hoef jullie denk ik niet te vertellen hoe de avond voor Sergio eindigde. Maar aan mijn mannelijke lezers: Please never make his mistake….

6 opmerkingen:

 1. niet zo fraai van sergio.. en dat valt niet meer goed te maken ook. :D

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Well damn the utterly stupid! Hij is vast sextoerist in Azië. Daar is de kans vrij groot dat je een meisje in bed vindt die ooit jongetje was. Of nog steeds is. Of een jongetje met borsten. Of een meisje met een piemel... Anyway, het zegt wat over hem dat hij slechte ervaringen heeft met manvrouwen. Of vrouwmannen. Vrouwen met piemels. Etc.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hij is waarschijnlijk gewoon met zichzelf in de war geweest, want als er iemand op en top vrouw is dan ben jij het wel!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Woehahahahaha oh wat vind ik dit een hilarisch verhaal!! Sorry Lo, maar ik heb echt nog nooit zo'n grappig commentaar gehoord. Snap natuurlijk dat jij ietwat in je vrouwelijkheid was aangetast en hallo, blinde mongool ook dattie is. maar voor die gast lijkt het me inderdaad nogal zwaar traumatisch.. stel je voor hoe zijn avonden eruit zien? elk meisje waar hij wat voor voelt vraagt hij natuurlijk eerst of ze geen piemeltje heeft, waardoor hij dus echt nooit nooit nooit meer uit die gesprekken zal halen dan hoe het ging bij jou.. arme sergio..

  xx Sophisticated

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Chicks with dicks are the new black;-)

  Trixiecomesfirst

  BeantwoordenVerwijderen