maandag 24 augustus 2009

Ode

Bij deze wil ik even een zoetsappige ode brengen aan mijn vriendinnen (ja, ook Lola heeft emoties).
Tijdens mijn vakantie met familie had ik tijd om te beseffen hoeveel ik om de vrouwen om me heen geef.

Tijdens mijn, veel te lang durende, laatste relatie heb ik mijn vriendschappen (en daarbij mijn eigen behoeftes) flink verwaarloosd. Sinds ik vrijgezel ben ben ik dan ook altijd de eerste die ergens mee naartoe gaat, en de laatste die vertrekt. Ik kan intens genieten van alleen al de aanwezigheid van deze dames.

In je school- en pubertijd maak en breek je een heleboel vriendschappen. Ik ben me gaan beseffen dat je op een bepaalde leeftijd een punt bereikt waarop je gaat inzien welke waarde bepaalde mensen voor je hebben. Je leert wat je aan mensen hebt en op wie je echt kunt bouwen. Je haalt uit al je vriendschappen iets anders en dat ik ok. Ik heb geleerd bepaalde mensen los te laten en in anderen extra te investeren.

Op dit moment heb ik een hechte club vrouwen om me heen waarmee ik vooral veel lol heb. Afgezien van het feit dat dat precies is waar ik op dit moment behoefte aan heb, weet ik ook dat het in mindere tijden goed zal zitten. Ik weet dat ik op ze kan bouwen, mijn ei bij ze kwijt kan, en vooral heel veel liefde en gezelschap bij ze kan vinden.

Omdat ik de leeftijd (en ervaring) heb om te weten dat deze vriendschappen nog jaren zullen duren, wil ik bij deze via een column in ze investeren.

Lieve N.R, M.V, S.E, S.D, S.t.H, D.D, M.O en T.K, ondanks het feit dat ik altijd fun en games ben, en jullie zelden mijn diepere emoties te zien krijgen, zijn deze er wel degelijk. Ik ben ontzettend blij met jullie, en ik zal er onvoorwaardelijk voor jullie zijn.

LIEFDE

5 opmerkingen: