maandag 22 juni 2009

Sex with an ex

Iedereen heeft wel die ene persoon op aarde met wie er altijd een seksuele spanning hangt, maar met wie het er eigenlijk nooit van komt. Toch weet je dat het een keer gaat gebeuren.
Die van mij heet ‘S’. Het verhaal rondom S is zo ingewikkeld dat ik er een boek over zou moeten schrijven in plaats van een column. Hier maar even de ingekorte versie. S en ik draaien al zo’n zes jaar om elkaar heen. Regelmatig werd er gekust en zelfs een enkele sleep-over. Echte seks kwam er echter nooit van. Het was een wisselwerking tussen, hij wilde mij maar ik hem niet, toen andersom, hij had een vriendin, ik weer een vriend. In alle jaren kwam het eigenlijk niet één keer voor dat we allebei available en gewillig tegelijk waren.

(Daarnaast was nog het detail dat ik voor die tijd een keer met zijn beste vriend in bed belandde en het voor die mannen een soort competitie werd die nu (ZES JAAR LATER!) nog steeds zijn littekens op die vriendschap heeft achtergelaten…please….)

S en ik spreken elkaar eens in de paar maanden. Een tijd geleden kwam ik hem (en die vriend, toevallig ook ‘S’, must be in the name…)tegen in de kroeg. Dronken avond en we belandden uiteraard als een stel pubers innig zoenend op straat. Zo gaat het dus al jaren. Spreken elkaar bijna nooit, zo wel, gaat het gegarandeerd mis. Goed, twee weken later vraagt S of ik gezellig kom eten. We weten natuurlijk allebei waar het naartoe gaat, en ik moet zeggen, het wordt ook een keer tijd.

Na drie flessen wijn was het hek van de dam. Het gekke is, je zou denken als je al zoveel jaren om iets heen draait heb je er enorme verwachtingen van en moet er sprake zijn van vuurwerk. Maar als je elkaar al zo lang en zo goed kent is er een soort vertrouwdheid en comfortabelheid. Seks was prima, het was leuk, gezellig en ik ben blij dat het gebeurd is. Maar eigenlijk vooral omdat het gewoon moest gebeuren, uit mijn systeem. Vreemd genoeg vind ik S namelijk eigenlijk helemaal niet perse meer aantrekkelijk. Sexy eigenlijk helemaal niet. Toch is het een soort gevoel van binnen wat iedere keer komt opzetten als ik hem zie. Ik denk een herinnering aan hoe ik me voelde toen ik jaren geleden wel dolverliefd op die jongen was.

Inmiddels kunnen S en ik er doodgewoon over praten. Eergister gingen we met een stel oude klasgenoten uit eten. “Zou je het weer doen?”, vroeg hij me. “Ik denk het wel”. “Bel me maar”, zei hij al knipogend. Ik denk niet dat ik dat zal doen, ik houd het bij die ene keer.
Toch belandden we na flink wat alcohol weer zoenend op een bankje…
I guess it’s hard to kill a habit

4 opmerkingen:

 1. Van het weekend was ik op een metalconcert. Er is een liedje aan me opgedragen. 'Deze is voor I, het enige meisje dat ik ken, dat het verschil weet tussen neuken en liefde.'

  BeantwoordenVerwijderen
 2. wow, en ik moeite doen om nog een beetje leuke oneliner er tegenaan te gooien na die comment hierboven. naja komt mijn sex-met-ex verhaal: kreeg in bed een keiharde bloedneus(heb ik NOOIT!).. weird en beschamend. maar als je vraagt om een teken dat het (in mijn geval) echt geen goed idee is, kreeg ik het wel..

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ow my god, we all have to start our own SatC! L. can be Miranda, she always comes back to her ex. I. can be Sam, because she also knows the difference betweem love and sex. S. can be Char, she just isnt made for sex with an ex. And me? Well, I can be Carry, because im way to fabulous to have sex with my ex.. Pff he wishes!

  (Lola, ik mis mezelf wel een beetje in deze blog hoor, beide keren uitgaan was ik erbij! en ik word gewoon nooit genoemd! teleurstellend!)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hahaha, volgens mij moet jij terugkomen op die laatste alinea, Lola!
  Hahahaha! Habits zijn inderdaad hard to kill! ;)

  BeantwoordenVerwijderen