dinsdag 7 april 2009

Moreel dilemma

Ik zit in een dilemma…met mezelf. Een man die ik al jaren ken (we noemen hem bij deze T) is bloedmooi, getalenteerd, ontzettend aardig, heel sexy en zit in een relatie. Altijd al hadden we een seksuele spanning, maar uitgesproken werd hij nooit. Soms dacht ik zelfs dat misschien alleen ik die spanning voelde, want deze man is nogal amicaal met iedereen.

Een tijdje geleden begonnen de hyves berichtjes en nog wat later de sms’jes. Die vervolgens zo’n toon aansloegen dat zelfs ik (zelfs ik!) er verlegen van werd…wordt…het is nog steeds gaande.
Nu snap je het dilemma al, hij heeft een vriendin. Om het nog erger te maken weet ik wie zij is en vind ik haar heel leuk. En alsof dat nog niet erg genoeg is is de wereld errug klein en is een oude scharrel (die ik nog niet perse heb afgeschreven) natuurlijk een vriend van hem….

Voor jullie is de keus vast makkelijk. Ik noem namelijk net alle redenen op waarom je niet met iemand naar bed moet gaan. Maar op dit moment zijn mijn eh…hormonen, even sterker dan mijn hoofd. Veel sterker. Want mensen, eerlijk toegegeven, houd ik het bijna niet meer. Deze T weet als geen ander hoe hij zich moet uitdrukken in sms’jes. Ik snap dat ik door deze blog te schrijven niet bepaald een politiek correct beeld van mezelf neerzet, maar ik ben ten einde raad. Het moeilijke is namelijk dat we het allang veel te ver hebben laten komen (de vele expliciete sms’jes en zelf een passionele kus). Eigenlijk is er geen weg terug meer. No way dat ik nu weer gewoon met hem kan omgaan zoals vroeger en eigenlijk wil ik dat ook niet…

Ik ben zelf meer dan eens bedrogen en ik ben zelf ook niet altijd trouw geweest. Bij mij was het eigenlijk altijd een teken dat er iets niet goed zat in mijn relatie en ik denk stiekem dat dat bij T ook het geval is. Toch blijft het lastig. Lust gaat soms alle verstand voorbij. Ik werk mezelf weer eens in een onmogelijke situatie met (alweer) een onmogelijke man.
Maar goed, als ik niet zo vreselijk slecht was in het uitkiezen van mijn mannen was deze blog lang niet zo vermakelijk!

1 opmerking:

  1. Like you style en LOVE the pic! It's hot! Ben jij dat?

    BeantwoordenVerwijderen