zondag 29 maart 2009

Some people just don’t get it

Toen ik heel bewust in deze “leeffase” stapte was ik natuurlijk enthousiast. Soms als je enthousiast over iets bent, verlies je je ratio. Denk je niet meer helder na. Dan doe je soms dingen waarvan je allang weet dat ze slecht af gaan lopen, maar je het toch doet. Nieuwsgierigheid was het in mijn geval denk ik. Of misschien zelfs een soort van (durf het bijna niet toe te geven) “Let’s get it over with- gevoel”. Alle vrouwen hebben wel zo’n man in hun leven die ze al jaren kennen, er is altijd een soort seksuele spanning, je weet allebei dat het ooit een keer gaat gebeuren maar je wil het blijkbaar niet zo graag dat er ook echt haast achter zit. Ik heb er ook zo één. Hij heet ehm….C. Een tijdje geleden begon de oorlog tussen mij en mijn toenmalige (veel te) vaste scharrel. Ik besloot dat ik er helemaal klaar mee was na alle serieuze relaties en gevoelens en dat ik eens lekker losbandig zou gaan leven en alleen zou doen wat IK wilde. Nou, dat begon met C. Losbandig? Ja. Wat ik wilde? Achteraf een dikke nee. Zucht. Weet je, het is kut als het niet blijkt te klikken in bed, de seks is slecht en je baalt er allebei van, so be it. Het is nog veel kutter als het niet blijkt te klikken in bed, de seks is verschrikkelijk, en hij vond het fantastisch…
En wat doe je dan? Ik vloog in de negeermodus. Maar weet je, wij vrouwen zijn soms naïef, we kunnen achter mannen aanzitten alsof we niet zonder ze kunnen, maar C? Die wint het. Naïef met een hoofdletter N. We zijn inmiddels dik een maandje verder en nog steeds arriveren de smsjes “waar hang jij tegenwoordig uit schoonheid?” (eh..ver ver ver weg van jou!!) of de msn berichtjes “je hebt me nog steeds niet gebeld voor een tweede kans”(….)

Ik lig er inmiddels niet meer wakker van. Het heeft me alleen maar gemotiveerd om heel hard verder te zoeken naar fantastische seks (heb ik wel gevonden, don’t worry). Het enige waar ik tegenop is het moment dat ik C tegenkom. Onvermijdelijk natuurlijk. Ik houd jullie op de hoogte….

1 opmerking:

  1. Trixiecomesfirst;-)14 april 2009 om 01:57

    hahaha geweldig, you know who you are...hoewel...

    BeantwoordenVerwijderen