zondag 29 maart 2009

How un-fabulous of me

Ik heb iets van mezelf ontdekt. En ik ben er niet blij mee. Mijn leuke avontuur met mijn leuke danser was leuk. Toch heb ik het weer voor elkaar gekregen er een niet-leuke twist aan te geven. Ik ben redelijk verwend als het op mannen aankomt (ik ben sowieso verwend, maar da’s een nieuw onderwerp). Ik heb nooit heel veel moeite hoeven doen voor een man. Nou gebeurt het een keer dat een man, in dit geval mijn danser die we even “die kleine” noemen, hehe, eigenlijk meer fabulous is dan ik (dit is de eerste en laatste keer dat ik zoiets toegeef). Hij is ontzettend druk, kent ontzettend veel mensen en gaat ook nog eens naar het buitenland voor een aantal maanden. In de drie weken die we hadden tussen onze leuke nacht en zijn vertrek naar ver weg is het dus niet gelukt van de one nightstand een two nightstand te maken. En hier ging het mis. Lola had ineens de touwtjes niet meer in handen en de dingen gingen niet zoals ze wilde. Als je van jezelf ontdekt dat je in dat geval ineens heel vervelend wordt is dat wel confronterend. Mijn god wat kan ik er slecht tegen als ik niet krijg wat ik wil. Erger is nog als hij het dondersgoed doorheeft. “Je bent alleen gefrustreerd omdat het een keer niet gaat zoals jij wil”. Ouch. En toen dames, heb ik iets gedaan wat geen selfrespecting fabulous woman ooit mag doen. Ik heb gesmeekt…jawel, op mijn hoge hakken, volgehangen met bling bling heb ik deze kleine man gesmeekt. For everyone to see.. Je begrijpt dat ik deze column nu ook niet schrijf omdat ik het leuk vind, maar om ervoor te zorgen dat anderen kunnen leren van mijn fout.

Nu hij in Amerika zit hoor ik natuurlijk niets meer van hem, can’t blame him. Wat zijn wij vrouwen toch vreselijk irritant soms. How to lose a guy in ten days.. . Ik ben gewend geraakt aan het verwend zijn.
Gelukkig duurt zo’n verstandverbijstering van mij nooit lang en heb ik in die paar maanden dat hij weg is mijn fabulousness al lang en breed teruggevonden en komt het dus ook wel weer goed. Nothing a pair of new shoes can’t fix

4 opmerkingen:

 1. een donkerharige schoonheid31 maart 2009 om 03:48

  Yeehaaa sista,
  You can do it put yo' ass into it! ;) Life is fabulous, laten we snel een terrasje pakken in de zon, Xx

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Haha...so true. Nieuwe schoenen = instant happiness! Maarre... soms is het ook erg fijn om voor een man op je knieen te gaan ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Kan hij wel goed dansen?

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Lola,

  Als je dan per se in van die aanstellerige Engelse zinnetjes moet schrijven, zoals bijna alle vrouwen met hbo tegenwoordig doen, zorg er dan wel voor dat het taalkundig een beetje klopt.

  'can't blaim him'

  BeantwoordenVerwijderen