dinsdag 31 maart 2009

Foursome?

Dat ik in de smaak val bij stelletjes was me al duidelijk. Om de een of andere reden ben ik in mijn leven regelmatig benaderd voor trio’s. Ben er nog nooit op ingegaan. Niet zozeer omdat ik er niet voor open sta (op zich wel, with the right people), maar meer om de situaties. Ooit werd ik bijvoorbeeld in een club versierd door een kerel (allesbehalve aantrekkelijk, dus die keuze was al duidelijk), om vervolgens ineens door mijn haar gestreeld te worden door zijn vrouw. Ieeek. No thanks. Andere keer was gewoon op straat. Een vent komt op me af en zegt “jij bent een ontzettend mooie vrouw”. Ik bedank hem en vraag me af of dat niet zijn vriendin is naast hem die ik hem net zag kussen….Tot zij op me af komt en recht voor zijn raap vraagt of ik mee naar huis wil met ze. Toen ik zei dat ik een vriend had mocht die ook wel mee….

Na even gepraat te hebben bleek dat dit stelletje ongeveer eens in de twee maanden iemand oppikt op straat. “Om het spannend te houden”. Ok, kan ik inkomen. Ik weet niet of ik zelf zomaar iemand van de straat zou plukken, maar goed, ieder zijn voorkeur.

Vorige week echter werd mijn ego helemaal gestreeld toen ik werd gevraagd door twee ontzettend knappe mannen…En mijn mooie vriendinnetje moest ook maar meedoen. En daar sta je dan, ineens in strijd met het nette meisje in je. In het begin was ik natuurlijk overdonderd. Toen ik vroeg of ze dat vaker met elkaar deden was het antwoord “Eewl, nee, we hoeven toch ook niets met elkaar te doen, het gaat om jou”. Ik moet zeggen, dat zijn woorden die een vrouw graag hoort. En dat van twee lekkere kerels.

Nou ben ik niet het type wat zomaar met een wereldvreemde mee naar huis gaat (laat staan met twee!), maar in dit geval heb ik toch maar even mijn nummer achtergelaten. You never know when I might feel naughty….

1 opmerking: